Είπαν για εμάς...

είπαν για εμάς...

Για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε ποιοι είμαστε, έχουμε πάρει κάποιες συνεντεύξεις από μερικούς πελάτες μας...

Ο  Augostino Tourba και η Patrizia Riva είναι ένα ζευγάρι Ιταλών  που είναι στόχος τους ήταν να βρουν  "το σπίτι των ονείρων τους" στο νησί της Χίου. 


 CH: Πώς  μάθατε γα την Chios Houses;

A & P: "Κλείσαμε ένα ραντεβού με έναν μεσίτη  (ήταν ο δεύτερος που ερχόμασταν σε επαφή), κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στη Χίο. Μας σύστησε τον γιο  του κ. Σαράντη ο ποιος μας εξήγησε τον τρόπο που δουλεύουν με τα παλιά πέτρινα σπίτια. Αργότερα μας έδειξε μερικά πέτρινα σπίτια που είχαν ανακαινίσει, στο νότιο τμήμα του νησιού. "

CH:  Ψάχνατε πολύ για  το "σπίτι των ονείρων" σας  στη Χίο; Πώς ήταν οι άλλοι μεσίτες;

A & P:    "Ναι ψάξαμε αρκετά. Στην αρχή βρήκαμε ένα σπίτι με θέα στη θάλασσα αλλά βασικά εμείς ψάχναμε  για ένα ήσυχο μέρος, να μην  έχει τόσο πολύ κόσμο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Είχαμε πολύ λίγες μέρες στην διάθεσή μας, παρόλα αυτά  είδαμε αρκετά  παρόμοια σπίτια στην περιοχή αυτή (προσπαθούσαμε να βρούμε ένα σπίτι να " χωράει" την οικογένειά μας). Χρειάστηκε κάποιος χρόνος, αλλά τελικά το σπίτι που αγοράσαμε από την Chios Houses, ήταν το πιο κατάλληλο για την οικογένειά μας και τις ανάγκες της.


CH: Πώς ήταν η προσέγγιση του κ. Σαραντή και της ομάδας της Chios Houses;

A & P:   "Ο κ Σαραντής ήταν από την αρχή πολύ ευγενικός, το ίδιο και η ομάδα της Chios Houses κι έδειξαν από την αρχή να κατανοούν πλήρως τις ανάγκες των ανθρώπων και επίσης από την πρώτη στιγμή μας έδωσαν την εντύπωση ότι ήταν μια πολύ οργανωμένη επιχείρηση. Είχαμε την αίσθηση ότι ήμασταν  σε καλά χέρια."


CH: Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας για τη Chios Houses;

A & P:   "Οι εντυπώσεις μας είναι πολύ καλές και όπως είπαμε και πριν, είναι πολύ καλά οργανωμένη  εταιρεία που σέβεται και νοιάζεται για τους πελάτες της"

 

 Μιχάλης Απέσσος ( Χιώτης, μόνιμος κάτοικος Αθηνών)

"Γνώριζα τον Σωτήρη Σαραντή από χρόνια και τον προσέγγισα αμέσως χωρίς να έχω απευθυνθεί σε κανέναν άλλο κατασκευαστή και ο λόγος ήταν ότι γνώριζα την επαγγελματική του ορθότητα και εντιμότητα. Ήξερα ότι έπαιζε με τους κανόνες της αγοράς.
Ήθελα μια κατοικία που να συνδυάζει την αστική και την εξοχική, ένα όχι μεγάλο κατάλυμα, για διαμονή ορισμένες περιόδους του χρόνου.
Εμπιστεύτηκα τη συγκεκριμένη εταιρεία γιατί εγώ από μόνος μου δεν θα μπορούσα να είμαι κοντά στην οικοδομή και να παρακολουθώ τις εργασίες λόγω της δουλειάς μου στην Αθήνα. Η Chios Houses όχι μόνο κατασκεύασε ένα πολύ όμορφο και λειτουργικό σπίτι αλλά τήρησε με τον καλύτερο τρόπο τους χρόνους κατασκευής και το κόστος.
Η εταιρεία ήταν κοντά μου σε κάθε περίπτωση από το στάδιο της κατασκευής έως και την εφαρμογή και τη λειτουργία της οικίας μου"